Υλικά

• 4 μπριζόλες
• 3/4 του ποτηριού κρέμα γάλακτος
• 3 κουταλιές βούτυρο
• 100 γρ. γιαούρτι αγγελάδος ΚΟΡΦΗ
• 1/2 ποτήρι ξηρό κρασί
• 1/2 κουταλιά πάπρικα
• 1 ψιλοκομμένη πιπεριά
• Aλάτι
• Πιπέρι
• Αλεύρ

Εκτέλεση

Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές. Περιχύνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι, τα προσθέστε στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το αλάτι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέστε την πιπεριά και αφήστε το κρέας στην φωτιά για μερικά λεπτά ακόμη.