Επεξεργασία

Κάθε μέρα συλλέγεται το γάλα από τις κτηνοτροφικές μονάδες, και αφού γίνει ο πρώτος έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι είναι άριστο, μεταφέρεται υπό ψύξη με ειδικά φορτηγά βυτία στο εργοστάσιο. Οι κοντινές αποστάσεις των κτηνοτροφικών μονάδων κάνουν εφικτή την επεξεργασία του γάλακτος μέσα σε λίγες ώρες από το άρμεγμα.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας το γάλα παστεριώνεται, δηλαδή υπόκειται σε μια ήπια θερμική επεξεργασία,  κατά την οποία απαλλάσσεται από τους παθογόνους μικροοργανισμούς αλλά διατηρούνται ταυτόχρονα αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του. Στη συνέχεια ομογενοποιείται και εμφιαλώνεται.

Τα γιαούρτια ΚΟΡΦΗ φτιάχνονται αποκλειστικά με φρέσκο γάλα της ίδιας ημέρας.

Σε όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας του, από την παραλαβή έως και το τελικό προϊόν, υπόκειται σε λεπτομερείς και συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα ΚΟΡΦΗ είναι τα καλύτερα προϊόντα που μπορούμε να βάλουμε στο ψυγείο μας.