Υλικά

• 1 1/2 κιλό μελιτζάνες
• 1 κύπελο γιαούρτι ΚΟΡΦΗ
• 1/2 κούπα γάλα ΚΟΡΦΗ
• Αλάτι
• Λάδι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τις αφήνουμε λίγη ώρα σκεπασμένες με νερό, τις στραγγίζουμε καλά, τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι και τις βάζουμε σε μία πιατέλα. Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα, το ρίχνουμε στο τηγάνι που τηγανίσαμε τις μελιτζάνες, το αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγο μέχρι να πήξει και περιχύνουμε τις μελιτζάνες.