Υλικά

• 12 μπισκότα σαβουαγιάρ
• 2 κουταλιές εσσάνς καφέ
• 2 κουταλιές λικέρ της επιλογής μας
• 0,6 του λίτρου στραγγιστό γιαούρτι ΚΟΡΦΗ
• Για γαρνίρισμα: 50 γρ. ξύσμα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Σπάζουμε σε μεγάλα κομμάτια τα μπισκότα και τα βάζουμε σε 4 μπολ. Σε 0,15 του λίτρου κρύο νερό προσθέτουμε 1 κουταλιά εσσάνς καφέ, το λικέρ και το ρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα. Στην συνέχεια μοιράζουμε τα 2/3 του γιαουρτιού στα μπολ. Από το υπόλοιπο 1/3 του γιαουρτιού κρατάμε 2 κουταλιές και στο άλλο προσθέτουμε την εσσάνς του καφέ και το ρίχνουμε στα μπολ. Προσθέτουμε τις δύο κουταλιές γιαούρτι που έχουμε κρατήσει πάνω από το »χρωματιστό» γιαούρτι και με την άκρη ενός μαχαιριού ανακατεύουμε ελαφρά ώστε να αναμιχθούν λίγο τα γιαούρτια και γαρνίρουμε με το ξύσμα της κουρερτούρας. Μπορεί να σερβιριστεί και αμέσως αλλά καλύτερα είναι να το αφήσουμε πρώτα μια-δυό ώρες στο ψυγείο.