Ιστορικό

Η ΚΟΡΦΗ Α.Ε ξεκίνησε την πορεία της στην γαλακτοκομία το 2003. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στον Κάτω Άγιο Ιωάννη του νομού Πιερίας.
Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε στην ελληνική οικογένεια γευστικά και υγιεινά γαλακτοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας βασισμένα σε συνταγές που είναι κοντά στην παράδοση του τόπου μας.

Αποτελεί δέσμευση μας η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, που κάθε σπιτικό αξίζει να έχει.
Επιλέγουμε ελληνικές πρώτες ύλες, στηρίζοντας την εγχώρια κτηνοτροφία. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα της ελληνικής φύσης και προσπαθούμε να αναδείξουμε τη γεύση των  προϊόντων που μας προσφέρει.

Το προσωπικό μας είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρίας μας και η συμβολή των ανθρώπων μας είναι καθοριστική για τα επαγγελματικά μας επιτεύγματα. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων του έμψυχου δυναμικού μας.

Προστατεύουμε το περιβάλλον επιλέγοντας καθαρότερες μορφές ενέργειας και προσπαθούμε να μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα
Μέλημά μας είναι ο σεβασμός στην απαίτηση των καταναλωτών μας για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Καθημερινά παντρεύουμε τις παραδοσιακές συνταγές με τον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και σας τα προσφέρουμε σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.