Η μπίρα, στο ύψος της

Στο ιδανικό σκηνικό, στους πρόποδες του Ολύμπου- το ξακουστό παγκοσμίως βουνό για το μυθολογικό του πλαίσιο, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε μοναδικό ελληνικό ζύθο. Γνώμονας μας η αγάπη για τη ζυθοποίηση και η γνώση της παραγωγής φρέσκων προϊόντων. Παράγουμε μοναδικές ελληνικές, μπίρες εξαιρετικής ποιότητας. Εφόδια μας, το καθαρό νερό της περιοχής μας, οι αρωματικές ελληνικές βύνες και οι εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου.

site-alt

Το ζυθοποιείο

Το ζυθοποιείο μας ξεκίνησε το 2016 και εξελίχτηκε σε μια υπερσύγχρονη μονάδα ζυθοποίησης και αυτοματοποιημένης εμφιάλωσης. Η δυναμικότητα της παραγωγής του ζυθοβραστηρίου προσεγγίζει το όριο των 2.000 εκατόλιτρων μηνιαίως.

Το βασικό συστατικό για την παραγωγή μπύρας είναι το νερό και επομένως η ποιότητα του είναι καθοριστική. Το νερό που χρησιμοποιούμε για τη ζυθοποίηση προέρχεται από τις κρυστάλλινες πηγές του Ολύμπου.

Επίσης έχουμε εγκαταστήσει μονάδα επεξεργασίας νερού με αντίστροφη όσμωση που βοηθά στη διαφοροποίηση των χαρακτηριστικών του νερού σε οξύτητα και σκληρότητα για την παραγωγή κάθε διαφορετικής μπύρας.

Επιλέγοντας βύνη αποκλειστικά από ελληνικές καλλιέργειες και εκλεκτό λυκίσκο κάνουμε ζυθοποιηση πολλών εβδομάδων και αφήνουμε να ξετυλιχθούν αργά αργά τα φυσικά αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά, εκείνα που κάνουν τις φρέσκιες μπύρες μας να ξεχωρίζουν από τις μπύρες της μαζικής παραγωγής.

Όλες οι παραγωγικές διαδικασίες πραγματοποιούνται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους που μειώνουν το οικολογικό μας αποτύπωμα στο ελάχιστο δυνατό..

site-alt

Οι μπίρες μας